Opskrift på marokkansk lasagne med spinat og hakket lammekød
SPONSORERET indhold

Marokkansk lasagne med spinat og hakket lammekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lasagne er en favoritret på mange middagsborde. Her har vi brugt fuldkornslasagneplader, da de indeholder kostfibre og komplekse kulhydrater, der giver god, vedvarende energi.

Af: Louise Bruun Foto: Line Thit Klein
04. feb. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
Marokkansk lasagne med spinat og lammekø til 4 personer | Total: en time

Ingredienser

Marokkansk lasagne med spinat og hakket lammekød

Smør til stegning
1 spsk kanel
½ spsk koriander stødt
½ spsk kardemomme
3 fed hvidløg, hakket
1 løg, hakket
½ chili – fintsnittet
500 g hakket lammekød eller oksekød, hvis du ikke kan få fat i det andet.
1 squash i skiver
4 mørke abrikoser , skåret i fire stykker
4 friske tomater
500 g frisk spinat
1 dåse flåede tomater
1 glas koncentreret tomat
1 pakke fuldkornslasagneplader
friske tomater til pynt på toppen.

Sådan laver du marokkansk lasagne

1. Kom smørret i en gryde og tilsæt alle krydderierne. Kom hvidløg, løg og chili ved. Kom kødet i en gryde til det er stegt helt igennem, dernæst squash, abrikoser og tomaterne. Lad det stå og simre i 30 min. Varm ovnen på 180 grader.

2. Smør et ildfast fad med olivenolie og kom først lasagneplader i bunden, dernæst kødsovs, dernæst spinat, og så forfra. Kom friske tomater på toppen.

3. Bag lasagnen i ovnen ca. 40 min. Server med en kæmpe skål kålsalat med friske krydderurter.