Champagnemojito
SPONSORERET indhold

Champagnemojito

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Champagnemojitoen er en perlende og let udgave af den klassiske mojito. Brug den som en forfriskende og anderledes velkomstdrink til sommerfesten, eller drik den til Dronningens nytårstale. Du vælger selv, om du vil bruge champagne, cremant eller cava.

Af: Anne Hjernøe Foto: Lykke Rump
29. dec. 2021 | Opskrift | ALT for damerne
6 glas | Total: 5 min

Ingredienser

  • ½ tsk lys rørsukker
  • 1 cl lys rom, mørk rom eller cacacha efter smag
  • friskpresset limesaft
  • 6-7 friske mynteblade pr glas
  • en halvtør champagne, cremant eller cava.

Champagnemojito til 6 personer:

  1. Kom ½ tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl spiritus og lidt friskpresset limesaft.
  2. Tilsæt myntebladene og rør godt rundt med en lang ske, mas myntebladene lidt.
  3. Lad det trække ½ times tid, til sukkeret er opløst, og mynten begynder at afgive smag.  
  4. Når gæsterne kommer fyldes glassene yderligere med champagne, cremant eller cava.
  5. Voila: En perlende og forfriskende velkomstdrink i form af en champagnemojito. Gæsterne kan kun blive imponerede! 

SE OGSÅ: Spicy hang-over-hotdogs med kylling, guacamole og salsa

LÆS OGSÅ: Nytår: Her er en nem, frisk og børnevenlig nytårsmenu

Anbefalet til dig