kyllingesalat
SPONSORERET indhold

Thaisalat med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Uhm, en genial ret, som man får lyst til at spise igen og igen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
15. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g kogt eller stegt kyllingekød
½ spidskål
2-3 gulerødder
1 udkernet rød peberfrugt
1 udkernet orange peberfrugt
1 bdt. forårsløg
1 bdt. koriander
1 bdt. thaibasilikum
35 g ristede, salte cashewnødder
200-250 g edamamebønner

Sesamdressing med citrongræs:
¼ dl olie
2-3 fed knust hvidløg
3 spsk sojasauce
2 spsk vand
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk agavesirup
1 spsk sesamolie
1 spsk knust citrongræs
4 arabiske fladbrød

Sådan gør du:

Snit og skær kød og grønt i tynde strimler. Bland dem med kryddergrønt, cashewnødder og edamamebønner. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og vend den omhyggeligt med salaten. Server med arabiske fladbrød.

Energi pr. person: 710 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%