Kartoffel- og løgklatkager
SPONSORERET indhold

Kartoffel- og løgklatkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kartoffel- og løgklatkagerne er perfekte som tilbehør til kød- og fiskeretter, men kan også bruges på frokostbordet.

Af: Jes Buusmann/opskrift af Sandra Leigh Draznin Foto: Jes Buusmann
03. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
300 g kogte kartofler
2-3 forårsløg
1 lille æg
25 g smør
kommen
salt og peber

  1. Riv kartoflerne groft og snit de rensede forårsløg fint. Bland dem i en skål og tilsæt det sammenpiskede æg.
  2. Smag til med salt og peber og bag små klatkager på en pande med smør.
  3. Servér med et drys kommen som tilbehør til fisk eller kød eller sammen med andre grønsager.

Anbefalet til dig