Drinks med rabarber
SPONSORERET indhold

Sommerens lækreste rabarberbrus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den perfekte velkomstdrink i den skønneste farve. Vælg en tør cremant (eller en anden flaske bobler) som modspil til den søde rabarbersaft.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
13. jul. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
8-10 drinks | Total: 30 min

Ingredienser

1 bundt rabarber, ca. 250 g
½ liter vand
250 g sukker
1 flaske cremant
rabarber til pynt, i tynde strimler

Sådan laver du rabarberbrus

1.  Snit rabarberne i skiver, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad det hele koge op, og lad det koge i 10 minutter. Sluk og lad det trække i 10 minutter.

2. Sigt saften, og køl den helt af i køleskab. Den kan holde sig i 3-4 dage, så den kan fint laves i god tid.

PRØV OGSÅ: Iskold rabarbermojito

3. Fyld iskold rabarbersaft i glas, og top med kold cremant, i forholdet ca. 2:3.

4. Server straks.

Anbefalet til dig