Grillede kammuslinger med ærtesalat
SPONSORERET indhold

Grillede kammuslinger med ærtesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Line Falck Foto: Line Falck
18. maj. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Grilltid: 6-10 min.
Ingredienser:
250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
2 spsk. olivenolie
1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
250 g cherrytomater
1 bakke ærteskud
1 spsk. olie
1 citron (4 skiver og saft af resten)
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
evt. brød

  1. Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
  2. Ærtesalat:
    Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
  3. Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.