Sommerlasagne
SPONSORERET indhold

Sommerlasagne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 683 kcal<br> Protein 47 g (27 %)<br> Kulhydrat 66 g (39 %)<br> Fedt 26 g (34 %)<br> Kostfibre 7 g<br><br>

05. jul. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

300 g squash
salt
Tomatsovs:
100 g gule tomater (tern)
2 fed hvidløg (finthakket)
100 g løg (hakket)
salt og peber
Bechamelsovs:
5 g DDV plante 70 (til stegning)
10 g mel
1¼ dl minimælk
lidt revet muskatnød
salt og peber
1 bundt persille (hakket)
40 g lasagneplader
170 g fersk laks

  1. Skær squashen i tynde skiver på langs, grill dem på havegrillen eller bag dem i ovnen og krydr med salt.
  2. Tomatsovs:
    Kom tomater og løg i en lille gryde. Kog det i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.
  3. Bechamelsovs:
    Smelt fedtstoffet i en lille gryde og rør melet ud i det. Spæd langsomt minimælken i under omrøring til en jævn sovs. Kog i et par min. og smag til med muskat, salt og peber. Vend persille i sovsen.
  4. Start med at lægge en halv lasagneplade i bunden af et lille ovnfast fad. Byg lagvist op med grillet squash, tomatsovs og tynde skiver af laks og bechamelsovs. Slut med en halv lasagneplade med bechamelsovs over.
  5. Kom det i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time, til overfladen er gylden, og lasagnepladerne føles møre, når der stikkes en skarp kniv igennem.
  6. Servér evt. med en grøn salat.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
    Køb bogen - klik her