Vaniljehjerter
SPONSORERET indhold

Vaniljekranse som hjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv disse vaniljehjerter i stedet for de sædvanlige vaniljekranse.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
13. dec. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 50 stk.

Ingredienser

Tid: 30 min.
Ovntid: 7 min.
50 g mandler
1 stang vanilje
250 g hvedemel
½ tsk. hjortetaksalt
125 g sukker
175 g smør
1 æg

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Blend mandlerne fint i en foodprocessor.
  3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  4. Bland mel med mandelmel, vaniljekorn, hjortetaksalt, sukker og smør i en foodprocessor. Tilsæt ægget, og saml dejen.

    PRØV OGSÅ: Nissekager

  5. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og udstik små hjerter med en hjerteform (6-7 cm i diameter).
  6. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. Lad dem afkøle helt på en bagerist, inden de kommes i kagedåser.

    SE MERE: Brunkager med pistacienødder

 

Anbefalet til dig