Lav selv: Banan- og yoghurtispinde
SPONSORERET indhold

Lav selv: Banan- og yoghurtispinde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mmmh vi elsker is, og det er super nemt at lave selv. Vi har fundet opskriften på lækre banan- og yoghurtispinde uden æg.

Foto: PR og Lars Ranek
19. jun. 2019 | Opskrift | BoligLiv
(ca. 6 ispinde)

Ingredienser

2 modne bananer
2 spsk. sukker
½ dl sød kondenseret sødmælk
2½ dl græsk yoghurt, 10 %
1 spsk. hakket chokolade, 60-70 %

Til at dyppe i:
ca. 75 g chokolade, 60-70 %
1 spsk. finthakkede pistacienødder

Banan- og yoghurtispinde

  1. Skræl bananerne, og skær dem midt over en gang på langs og på tværs.
  2. Læg bananstykkerne på en varm pande, strø sukker over, og lad det smelte, til det bliver som lysebrun karamel. Vend bananstykkerne rundt i det, og læg dem i en dyb tallerken.
  3. Mos bananerne, og bland dem med kondenseret mælk, yoghurt og hakket chokolade. Fyld massen i isforme, og sæt pinde i.
  4. Sæt formene i fryseren natten over.
  5. Dyp hurtigt formene i lunkent vand, så isene løsnes. Læg dem på en bakke, og sæt dem tilbage i fryseren.
  6. Hak chokoladen fint, og smelt den. Dyp toppen af isene i chokolade, og drys pistacienødder over. Hæld lidt ekstra chokolade over isene som dekoration. Se billedet.


    Fra bogen: Vild med is

Anbefalet til dig