salat
SPONSORERET indhold

Thaichicken salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Delikat og nem salat med få kalorier og et asiatisk tvist.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
28. mar. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

8 store blade iceberg
Dressing:
1 spsk sesamolie
1 spsk ketjab manis
1 spsk limesaft
salt, peber
1 courgette i tynde
strimler
1 stor, groftreven
gulerod
2-3 snittede forårsløg
1 udkernet, fintsnittet
rød peberfrugt
ca. 400 g kogt kyllingekød
plukket i mindre
stykker
2 spsk hakket mynte
2 spsk hakket koriander
2 spsk sweet chili sauce

Sådan gør du:

Læg salatbladene dobbelt og klip dem til med en køkkensaks, så de danner en serveringsskål. Rør olie, ketjap manis og limesaft sammen, smag til med salt og peber og bland dressingen med alle øvrige ingredienser, gem lidt mynte og koriander til pynt. Fordel salaten i icebergbladene og top med mynte og koriander.

 

Tips: Denne delikate salat kan både bruges til forret eller som let frokost. Server gerne med groft brød.

 

Energi pr. person: 220 kcal, fedt 30%, protein 43%, kulhydrat 27%