hjemmebagt boller
SPONSORERET indhold

Madboller med courgette, oregano & feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til madpakke og som mellemmåltid.

Af: Vibeke Lehn og Susanne Knutzen Foto: Nicolai Mørk
13. mar. 2015 | Opskrift | Fit living
18 stk.

Ingredienser

50 g gær
1 liter kærnemælk
ca. ½ liter revne courgetter
3 tsk groft salt
1-2 spsk tørret oregano
150 g græskarkerner
1,1 kg fuldkornsemmer og speltmel + hvedemel
50 g smuldret feta 

Sådan gør du:

  1. Lun kærnemælk, og rør gæren ud heri. Rør derefter de øvrige ingredienser i dejen. Hold lidt af melet tilbage. Sørg for, at dejen ikke bliver for fast.
  2. Lad dejen hæve lunt tildækket i ca. 1 time.
  3. Sæt store spiseskefulde af dejen på plader med bagepapir, og lad bollerne efterhæve i 1 time.
  4. Pensl med vand, og drys dem med smuldret feta og oregano.
  5. Bag bollerne gyldne og sprøde ved 200° i 25-30 minutter.

ENERGI PR. STK.: 240 kcal, fedt 18%, protein 18%, kulhydrat 64%