Pasta med rosenkål
SPONSORERET indhold

Penne med rosenkål

Selv dem, der påstår, at de ikke kan lide rosenkål, vil erkende, hvor fantastisk de små kål smager, når de kun koges let og serveres i en simpel pastasalat med valnødder og parmesanost.

02. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Tid: ca. 20 minutter.

(4 pers.)
300 pasta, helst penne
200 g rosenkål
75 g parmesanost
75 g valnødder

Dressing:
1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
salt og peber

Tilbehør: Brød.

1. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afkøl den.

2. Fjern stokke og de yderste blade af rosenkålene. Snit rosenkålene fint, og kog dem i 1 minut. Afdryp kålene, og afkøl dem.


3. Riv parmesanosten, og vend den med pasta, rosenkål og valnødder.


4. Rør en dressing af hvidvinseddike, olie, sennep og sukker, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i pastasalaten, og server med brød.