Sund og frisk salat opskrift
SPONSORERET indhold

Perlespelt med halloumi

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ditte om salaten: En af mine favoritoste er den saltede, faste halloumiost, som er god at grille eller stege på panden og passer godt i både salater og sandwich.

Af: Ditte Ingemanns
17. feb. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 dl perlespelt
4 gulerødder, gerne lilla
2 tsk olivenolie
1 bdt ramsløg
1 pakke halloumi
Dressing:
6 stængler mynte
2 spsk rapsolie
1 spsk æblecidereddike
salt og peber

Sådan gør du:

Skyl spelten, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad spelten dryppe af og afkøle i en sigte. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Hak ramsløg groft. Varm en pande op med en smule olie. Sauter gulerødderne i et par minutter og kom ramsløgene ved helt til sidst. Skær halloumi ud i skiver og læg dem på en tør, varm pande. Steg skiverne et par minutter på hver side, eller indtil de er gyldne. Hak mynten fint og bland den sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Vend dressingen med perlespelt, gulerødder og ramsløg og kom salaten på et fad. Fordel halluomien henover inden servering.