Opskrift på vietnamesiske rispapirruller
SPONSORERET indhold

Vietnamesiske rispapirruller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. dec. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ agurk
2 gulerødder
1-2 modne avocado
12 sugar snaps ærter
5 kviste mynte, bladene heraf
½ bdt koriander
20 stk mellemstore rispapir

Dip:
1½ spsk sesamfrø
1 dl Tamari soja
1 lime, saften heraf
1 tsk finthakket chili.

Sådan gør du

Skær agurk, gulerod, avocado og sugar snaps i strimler.

Dyp rispapiret i en skål med kold vand 1 minuts tid, indtil det bliver blødt og til at arbejde med. Læg rispapiret på et bræt eller på en tallerken og kom lidt agurk, gulerod, avocado, sugar snaps, mynteblade og friske koriander herpå. Rul det stramt sammen.

Rist sesam på en tør pande nogle minutter. Bland det med soja, limesaft og chili og servér sojablandingen i en lille skål som dip til de rispapirrullerne.