Små farsbrød med blå birkes og stærk sennep
SPONSORERET indhold

Pølsehorn for voksne: Små farsbrød med blå birkes og stærk sennep

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pølsehorn på den voksne måde. Næsten alt arbejdet er gjort i forvejen, da her er brugt farsen fra en god kvalitetsmedister og færdiglavet butterdej. Supernemt og supergodt!

Af: Cecilie Svensson Foto: LineThit Klein
29. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

20 stk.
1 pakke færdigkøbt butterdej
3 spsk dijonsennep
1 pakke medister, ca. 500 g
1 sammenpisket æg
ca. 50 g blå birkes
ekstra sennep og ketchup til servering

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader, og rul butterdejen ud, og del den i to lige store dele på langs.
  2. Smør hver del med et tyndt lag sennep. Tryk farsen ud af medisterpølsen, og fordel den på de to stykker butterdej i en tynd pølse.
  3. Rul butterdejen omkring farsen, og pensl med ægget, og drys med birkes.
  4. Skær rullerne i stykker på ca. 3 cm's længde, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag rullerne i 18-20 min, til butterdejen er sprød. Servér varme, lune eller kolde.


PRØV OGSÅ: 3 slags "spreads" til sprødt brød

Anbefalet til dig