Opskrift på anneauchocolats chokoladekage
SPONSORERET indhold

Sådan laver du den perfekte chokoladekage

Anne Moltke Hansen, 24, elsker chokolade.Hun spiser det hver dag og skriver om det på sin blog Anneauchocolat.dk, hvor hun deler sine himmelsk syndige opskrifter med læserne. Her får du opskriften på hendes yndlingskage: den perfekte chokoladekage, også kendt som 'Chokoladeballaden'.

Af:: Mi Skjold Brix Foto: Anne Moltke Hansen
06. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne

Her får du Anne Moltke Hansens opskrift på den perfekte chokoladekage.

 

Det skal du bruge til den perfekte chokoladekage 'Chokoladeballaden':

  • 200 g mørk chokolade, 56% eller 64% er gode
  • 200 g smør
  • 250 g sukker
  • 5 æg, let sammenpisket
  • 1 spsk mel

 

Sådan tilbereder du den perfekte chokoladekage:

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør sukker i. Køl lidt af og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst mel i.

Bag i en rund form (på ca. 22 cm i diameter), som er foret med bagepapir i 22-25 min. ved 180 grader.

NB! Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig, da den SKAL bages en dag i forvejen. Opbevar den gerne på køl.

Eller læs mere på Annes blog »Anneauchocolat.dk.