Opskrift på kammuslinger med æble, rødbede og baconknas
SPONSORERET indhold

Kammuslinger med æble, rødbede og baconknas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kammuslinger bliver også kaldet for havets mørbrad. Blød og fast på samme tid, gør dette skaldyr til noget helt specielt.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
22. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
3

Ingredienser

2 små nye rødbeder
6 skiver røget bacon
150 g smør
12 kammuslinger
1 sødt, sprødt æble

Sådan laver du kammuslinger

Kog rødbederne i saltet vand til de er møre. Ca. 50 min.

Skær bacon i små tern og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er helt sprøde.

Smelt smørret smeltes og lad det bruse til det får en mørkebrun farve og en nøddeagtig duft. Tag gryden af varmen, så alle urenheder falder til bunds. Sigt herefter det klarede smør over på en pande.
Læg kammuslingerne i smørret og steg dem hårdt i få minutter, til de har en sprød overflade. Vend kammuslingerne efter et par min.

Skær æblet i små tern og rødbeden i både. Læg kammuslingerne over grøntsagerne, og drys bacon over kammuslingerne. Servér.


Se også opskrift på Jomfruhummer med citronsmør.