Små ristærter
SPONSORERET indhold

Små ristærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tærterne kan være en sød afslutning på julefrokosten, men også en god dessert juleaften.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
13. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnede
100 g mel
50 g smør
40 g flormelis
1 æggeblomme (lille)
Fyld:
250 g kogt risengrød
1 æg
3 spsk sukker
revet skal af ½ citron (økologisk)
25 g mandler (grofthakkede)
Tilbehør:
syltede kirsebær eller kirsebærsovs

Sådan bager du ristærter

  1. Findél smørret i melet og tilsæt flormelis. Kom æggeblommen i og saml dejen. Lad den hvile koldt, mens fyldet tilberedes:
  2. Pisk æg og sukker sammen og rør det i den kolde grød. Tilsæt revet citronskal og mandler. Del dejen, såden passer til formene. Smør dem godt.
  3. Udrul og beklæd med dejen. Kom fyldet i. Bag ved 175 grader i ca. 20 min. Syltede kirsebær eller kirsebærsovs kan serveres til.

Anbefalet til dig