Er du træt af flæskesteg, frikadeller og sild? Så prøv disse små lækre julesliders til din julefrokost.
SPONSORERET indhold

Sliders med gløggmarineret pulled pork og rødbedesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse sliders fyldt med julens krydderier går perfekt til en alternativ julefrokost. En opskrift af Frantz Maurice Scott.

Af: Redaktionen Foto: Chris Tonnesen
04. dec. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Pulled pork:
1 spsk sukker
1 spsk paprika
½ tsk fint salt
¼ tsk cayennepeber
¼ tsk sort peber
500 g nakkefilet

Sauce:
1 dl julegløgg
1 spsk tomatkoncentrat
1 fed hvidløg
1 spsk soja
½ tsk chiliflager
1 spsk sukker

Desuden:
8 sliderboller (miniburgerboller)
2 dl salatmayonnaise
150 g rødbeder i tern
8 blade grøn salat
½ rødløg, skåret i ringe
friske krydderurter

Sådan gør du

  1. Bland krydderierne, og gnid blandingen på kødet. Kom det i en frysepose, og læg det i køleskabet ca. 10 timer.
  2. Smør en ildfast form godt, og læg kødet heri. Stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen, og lad den stege de næste 10 timer ved 100 grader. Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring 95 grader.
  3. Rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler, og kom det ned i skålen. Vend kødet rundt i saucen. 
  4. Bland rødbedeternene med mayonnaisen. Lun sliderboller i ovnen, og smør dem med rødbedesalaten.
  5. Fyld dem derefter med grøn salat, pulled pork, løgringe og friske krydderurter.

Anbefalet til dig