italiensk salat med bønner, figner, nødder, mozzarella
SPONSORERET indhold

Salat af bønner, figner & mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et strejf af Italien

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
18. sep. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g kogte grønne bønner
6 blå figner i halve 
100 g mozzarella 
100 g parmaskinke i skiver
en god håndfuld blandede salater 
1 håndfuld basilikum 
35 g ristede hasselnøddekerner 

Dressing: 
1 spsk olivenolie 
2 spsk balsamico 
1 tsk honning 
1 tsk sennep 
salt, peber 
300 g groft speltbrød

Sådan gør du: Bland ingredienserne til salaten på et stort fad. Pisk dressingen sammen, og smag den godt til, før den dryppes over salaten. Server med speltbrød. 

Energi pr. person: 490 kcal, fedt 30%, protein 21%, kulhydrat 49%