bikini bootcamp opskrift på omelet med spinat
SPONSORERET indhold

Omelet med spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi elsker omelet!

Af: Henrik Duer og Steen Høiberg Foto: Mikkel Adsbøl
05. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
1

Ingredienser

50 g hasselnødder
olivenolie
3 æg
½ dl mælk
2 store håndfulde frisk spinat
100 g feta
salt og peber

Sådan gør du: Hak hasselnødderne, og sautér dem let i olivenolie på en varm pande. Pisk æg med mælk, salt og peber, og hæld æggemassen på den varme pande. Skyl spinaten, og sautér den kort i en gryde med lidt olivenolie. Når omeletten har stået i små 4-5 minutter, og æggemassen har sat sig, drys den ene halvdel med smuldret feta og den anden halvdel med den stegte spinat. Vend halvdelen af omeletten ind over den anden halvdel, men vent med at servere den, til den har sat sig helt.

● ● ● Energi pr. 100 gram: 185 kcal, fedt 15, protein 10, kulhydrat 5,5