Hjemmelavet is - ispinde
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet is: Yoghurtispinde med bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med små, læskende yoghurtispinde med bagte bær. De er lynhurtige at lave, kræver ingen ismaskine og smager uimodståeligt godt.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
03. maj. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
6 store eller 12 små ispinde | Total: en time

Ingredienser

200 g blandede bær, f.eks. hindbær, blåbær, solbær og ribs
50 g rørsukker
350 g græsk yoghurt, 10 %
100 g alm. sukker
1-2 spsk citronsaft

Sådan laver du hjemmelavede ispinde

1. Kom blandede bær i et ovnfast fad, og drys rørsukker ud over. Bag bærrene i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad dem køle helt af.

 

SE OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde

2. Kom græsk yoghurt, sukker og citronsaft i en skål, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Vend forsigtigt de afkølede bær i.

3. Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Anbefalet til dig