Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det særlige ved denne tærte er bunden, som er rig på fibre fra rugmel og protein fra skyr samt sundt fedt fra olien. Fyldet består af protein fra sunde grøntsager, æg og ost, som sikrer at du bliver mæt, samtidig med at det booster din forbrænding.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
02. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

465 kcal pr. portion

Tærtebund:
120 g rugmel
1 æg
200 g kvark
3 spsk rapsolie eller macadamianødolie
1/2 tsk salt
2 tsk tørret rosmarin

Fyld:
½ squash
1 broccoli
150 g ricotta
6 æg
3 spsk fløde
salt og peber
evt. lidt karry
evt. lidt stødt muskat

Sådan gør du:

1/Rør rugmel, æg, kvark, olie, salt og rosmarin sammen. Fordel dejen i en smurt tærteform (25 cm i diameter). Tryk dejen på plads med fingrene. Dyb fingrene i vand undervejs, hvis dejen hænger fast. Forbag tærtebunden i 20 min ved 180 grader varmluft.

2/Skær squashen i skiver, og læg den i bunden af den forbagte tærte. Pluk broccolien til små buketter, og fordel den ud over tærten. Læg klatter af ricotta over.

3/Pisk æg sammen med fløde, og tilsæt salt, peber, karry og stødt muskat. Hæld æggemassen over tærtefyldet.

4/Bag tærten i ovnen ved 175 grader varmluft ca. 50-60 min, til æggemassen har sat sig, og servér.

PRØV OGSÅ: Lowcarb burger og fritter