Jordskokkesuppe med ingefær
SPONSORERET indhold

Nem jordskokkesuppe med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Damp evt. lidt hvid fisk og tilsæt den ved serveringen, så har du en lækker fiskesuppe.

Af: Søren Lange & Mette Bender Foto: Line Falck
05. okt. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

400 g eller 8 mellemstore jordskokker
1 spsk. olivenolie
1-2 tsk. madraskarry
1 porre
1 stort æble
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1-2 spsk. lime eller citron
¾ l grøntsagsbouillon
1 dåse koksmælk
Salt og peber
Evt. jordskokchips som pynt

Sådan laver du nem jordskokkesuppe

  1. Rens jordskokkerne, skær dem i tern, og rist dem i olie.
  2. Hak og tilsæt porre, æble, hvidløg og ingefær.
  3. Tilsæt karry, og rist videre 3-4 minutter.
  4. Tilsæt bouillon, og lad suppen småkoge ca. 20 minutter, til jordskokkerne er helt møre.
  5. Hæld kokosmælk i suppen, og kog godt igennem. Blend, og smag til med salt og peber.

Anbefalet til dig