Lyserøde marengskys
SPONSORERET indhold

Lyserøde marengskys

Små søde marengskys, der smager af sommer.

Foto: Christian Petersen
13. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv

 

Marengskys

(ca. 24 stk)

8 æggehvider
1 knivspids salt
500 g sukker
1 spsk. majsmel
2 tsk. eddike
rosa frugtfarve

1. Pisk æggehvider og salt stive (bland frugtfarven i sammen med æggehviderne, så hele massen bliver lyserød), og tilsæt sukkeret 1 spsk. ad gangen, mens der piskes. Når massen er blank, vendes majsmel og eddike i.

2. Kom massen i en flødeskumstylle, og sprøjt små toppe på bagepapir. De skal bage ved samme temperatur som de andre marengs, dog kun i ca. 20-30 minutter. Tjek dem undervejs.

► SE OGSÅ: TEST
► SE OGSÅ: TEST
► SE OGSÅ: TEST