Kylling
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat i rispapir

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let frokost eller måske en del af din næste buffet.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
28. mar. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

8 stk. ricepaper for wraps
Fyld:
200-250 g strimlet kyllingekød
kødet af 1 mango i strimler
1-2 stilke bladselleri
1 gulerod
udkernet rød peberfrugt
8-10 sukkerærter i lange, tynde strimler
2-3 forårsløg
mynte eller koriander
Drys:
1-2 spsk sorte sesamfrø
1 spsk chiliflager
1 dl chilidip-sauce

Sådan gør du:

Skær alle grønsager i lange, tynde strimler, bland dem med kylling og mango samt stilke af koriander og mynte. Dyp rispapiret i koldt vand 1-2 minutter. Læg arkene fladt ud og fyld strimlet kød, grønt, frugt og krydderurter på, før de rulles sammen. Drys rullerne med sesam og chili og spis dem med chilidip-sauce.


Tips: Du kan også lave rullerne med rejer eller oksekød.


Energi pr. person: 290 kcal, fedt 14%, protein 23%, kulhydrat 63%