Eton mess
SPONSORERET indhold

Eton mess

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lynhurtig dessert med friske bær og marengs.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
04. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4-6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g friske jordbær eller hindbær
100 g marengsreder (eller ”kys”)
2½ dl piskefløde

  1. Rens bærrene. Mos/hak halvdelen af bærrene groft. Hvis du bruger jordbær, så skær resten af bærrene i mundrette stykker.
  2. Knæk marengsene i små stykker.
  3. Pisk fløden til blødt skum og vend det hele sammen med let hånd.
  4. Fordél i portionsglas eller anret i en glasskål og stil desserten koldt indtil servering.