Timianstegt andebryst med blåbær
SPONSORERET indhold

Timianstegt andebryst med blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

13. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 andebryst a 300 g
1 spsk. timianblade
salt, peber
Desuden:
1 løg
1 spsk. olie
100 g blåbær
2 spsk. ahornsirup
2 spsk. sojasauce
Tilbehør: kogte kartofler vendt i hakket persille samt dampede, grønne bønner

  1. Løsn andefedtkanten halvt ind under skindet. Kom timian ind under skindet, og krydr kødet med salt og peber. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil bradepanden i ovnen ved 225 gr. i ca. 20-25 min. Skær fedtkanten af, og skær kødet i tynde skiver.
  2. Skær løget i tynde både, og svits dem i olie et par min. Kom blåbær, ahornsirup og sojasauce på panden, og kog det sammen 2-3 min. Server blandingen til andekødet. 

Anbefalet til dig