Karamelbudding
SPONSORERET indhold

Karamelbudding

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En let, sød og ikke alt for fed dessert

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
15. dec. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Køletid: natten over
4 blade husblas
100 g sukker
3 dl mælk
2 æg (pasteuriserede, 1 bæger)
Pynt: friske bær eller frisk frugt i terninger

  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 6-7 min.
  2. Hæld sukkeret i en gryde, og varm det op, til det bliver lys karamel. Tilsæt mælken, og tag straks gryden af varmen. Rør, til karamellen er opløst i mælken. Rør udblødt husblas og æg i massen, og lad den køle lidt af. Rør af og til.
  3. Fordél desserten i portionsglas, dæk med film, og stil dem på køl til næste dag.
  4. Pynt med bær eller frugt ved servering.