Halloween-spøgelser
SPONSORERET indhold

Verdens nemmeste Halloween-kager: Sådan bager du marengs-spøgelser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De små uhyggelige marengstoppe er et sikkert Halloween-hit hos både store og små. Og så er de supernemme at bage, så alle kan være med i køkkenet.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
20. okt. 2020 | Opskrift | Hjemmet
(12 stk) | Total: en time, 30 min

Ingredienser

3 æggehvider
150 g sukker
1 plade mørk chokolade

Sådan bager du marengs-spøgelser

  1. Pisk 3 æggehvider (1 dl) og 150 g sukker skummende over vandbad (en skål sat over en gryde med kogende vand). Pisk, til massen er tyk og fast.
  2. Kom dejen i en sprøjtepose og sæt 12 toppe på bagepapir på en bageplade.
  3. Bag midt i ovnen ved 100-115 grader i ca. 1 time og 15 min. Afkøl på en bagerist.
  4. Smelt 1 plade mørk chokolade i små stykker i skål over vandbad og rør, til chokoladen er tyktflydende.
  5. Sæt øjne og mund på marengs-toppene, så de kommer til at ligne spøgelser.

 

Anbefalet til dig