Omelet
SPONSORERET indhold

Omelet med spinat og chili opskrift

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få den perfekte start på dagen med en lækker omelet.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
31. jul. 2013 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

4 solmodne tomater
1 peberfrugt
1 lille frisk chili
1 lille bundt frisk koriander
salt og peber
2 håndfulde frisk spinat
Omelet:
3 æg
lidt salt
1-2 spsk koldt vand
1 tsk olie til stegning
1 lille bundt purløg
Tilbehør:
2 tykke skiver rugbrød

Sådan gør du:

Halver tomaterne, fjern kerner og hak tomaterne fint. Skær peberfrugt i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Vend tomater med peberfrugt, chili og hakkede urter. Krydr med salt og peber. Skyl spinaten og afdryp. Pisk æg, salt og vand sammen. Varm olien på en lille pande og steg, til æggemassen har sat sig. Top omeletten med spinat og server med purløg, tomatsalsa og rugbrød.
 

Energi pr. person: 380 kcal., protein 17%, kulhydrat 53%, fedt 30%