Pizza med kartofler, rygeost, timian og trøffelolie
SPONSORERET indhold

Pizza med kartofler, rygeost, timian og trøffelolie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kartoffelpizza med et twist.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
03. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2-3 mellemstore kartofler skåret i så tynde skiver som muligt. Det gøres nemmest ved at bruge et mandolinjern eller lignende.
Ca. 200 g rygeost, gerne den på sødmælk
ca 2 spsk frisk timian eller rosmarin
2-3 spsk trøffelolie, alternativt en olivenolie af god kvalitet
havsalt

Sådan laver du kartoffelpizza med rygeost

Tænd ovnen på 250˚ og skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå i ca. 15 min., inden du med hænderne nede i vandet forsigtigt gnider stivelsen ud af dem. Når vandet begynder at blive uklart er stivelsen ude. Lad skiverne tørre på et viskestykke, og forbered imens resten af pizzaen.

Spred rygeosten ud over pizzabunden, fordel kartoflerne udover i et tæt mønster. Drys med frisk rosmarin eller timian og havsalt og frisk peber. Bag pizzaen i ca. 10 min. i en meget varm ovn, dryp med trøffelolie efter endt bagning og server med det samme.

Få opskriften på den bedste pizzadej

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter