Ingefærbiscotti
SPONSORERET indhold

Ingefærbiscotti

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
21. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Bagetid:
45 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 36 stk.)
100 g mandler
2 æg
125 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
250 g hvedemel
2 tsk stødt ingefær
1/4 tsk stødt nelliker
1/4 tsk stødt allehånde
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
125 g mørk chokolade

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Overhæld mandlerne med kogende vand og smut dem.
  3. Rist mandlerne let gyldne på en tør pande og lad dem afkøle.
  4. Pisk æg, sukker og vanilje til en tyk creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
  5. Bland mel med krydderier, bagepulver og salt og rør det i dejen. Hak mandler og chokolade groft og vend det i dejen.
  6. Tril dejen til to tykke pølser og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Tryk dem lidt flade med fugtige hænder og bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min.
  8. Lad dem afkøle 10 min. på en rist og skær dem derefter i skiver lidt på skrå.
  9. Læg kagerne på bagepladen med skærefladen nedad og bag dem 10 min.
  10. Vend dem og bag dem 10 min. mere. Lad dem afkøle på en rist og opbevar i en kagedåse.