Grove vafler med kanel
SPONSORERET indhold

Grove vafler med kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse vafler er superlækre til morgenmad, men tager en smule ekstra tid, hvilket gør dem perfekte til lørdag eller søndag morgen.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
04. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

75 g hvedemel
75 g fuldkornsmel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 spsk rørsukker
1 tsk ren vaniljepulver
1 spsk kokosolie
1 æg
2,5 dl skummetmælk
2,5 dl skyr
1 moden banan
4 spsk friske blåbær

Sådan gør du

1/ Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom kokosolie, æg og mælk i en anden skål, og bland de tørre ingredienser i – rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.

2/ Varm vaffeljernet rigtigt godt op. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 min, eller indtil de er gyldne og sprøde.

3/ Kom skyr i en skål, og rør banan og blåbær ud i det – servér vaflerne sammen med skyren.

[284 kcal pr. portion]

Se også opskrift på French toast med bær og ahornsirup

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter