Panna cotta opskrift
SPONSORERET indhold

Panna cotta med karamel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fløjlsblød og karamelsød panna cotta toppet med knas og syrlige bær. Smaddernem at lave og helt umulig at modstå.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
18. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Panna cotta til 6 personer | Total: 20 min

Ingredienser

Panna cotta:
2 blade husblas
200 g Dulcey fra Valrhona
250 ml sødmælk
1 nip salt
250 ml piskefløde
Pynt: friske bær chokoladespåner skovsyre

Sådan laver du panna cotta:

Panna cotta:

1. Udblød husblassen i en skål med koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring mælk og salt til kogepunktet i en lille gryde, og tag gryden af varmen.

2. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme mælk. Hæld mælken over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet. Tilsæt den kolde fløde, og stavblend massen.

3. Fordel panna cottaen i små skåle, og lad den sætte sig i køleskabet natten over.

Pynt: Top panna cottaerne med friske bær, chokoladespåner og skovsyreblade.

Anbefalet til dig