Madplan med nem aftensmad
Ugens madplan med nem aftensmad + en indkøbsliste du kan printe...

Madplan med nem aftensmad

Nem æggekage, pasta med chorizo & mexicansk suppe: Her er ugens madplan til dig

I denne uge byder madplanen på masser af nem og lækker aftensmad – og vi kommer bredt rundt på det kulinariske verdenskort, for vi skal både have æggekage, wokmad, pasta og mexicansk suppe.

Er der også plads til kage, så får du opskriften på en skøn pæretærte, som du kan servere med et klat god vaniljeis på toppen. Du får som altid alle opskrifter og en indkøbsliste lige til at printe eller gemme på din telefon her.

Velbekomme og god fornøjelse med denne uges madplan:

Ugens madplan byder mandag på en nem ovnæggekage med broccoli, pølser & gulerødder og tirsdag skal vi have lækker wokmad med and, svampe & nudler.

Onsdag laver vi spicy pasta med chorizo, torsdag skal vi have gulerodssuppe med ingefær og fredag står der en skøn spicy mexicansk suppe med kødboller

Har du lyst til at bage en kage, så får du her opskriften på en nem og lækker fransk pæretærte med mørdejsbund.

Madplanen er lavet ud fra følgende kriterier:

  1. Med denne madplan får du hver lækre opskrifter på nem aftensmad og en indkøbsliste, så du kan købe ind til det hele på én gang.
  2. Maden skal være nem og til at lave på mellem 20 og 45 minutter på hverdage.
  3. Alle opskrifter er til fire personer, med mindre andet er angivet.
  4. Der er som regel fisk på menuen en gang om ugen.
  5. En af ugens dage er kødfri – eller næsten kødfri.
  6. Indkøbssedlen forudsætter, at du har et basislager i dit køkken bestående af salt, peber, diverse krydderier, olie, eddike, soja, rasp, sukker og honning.
  7. Og vigtigst af alt – der er en kage eller en dessert i hver uges madplan. Så har du en lækker opskrift ved hånden, hvis der er anledning til lidt ekstra guf i løbet af ugen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Madplaner