Foto: PR

10 monster-søde kager

Den store bagedyst er atter i gang på TV, og vi vil gerne have indført kategorien ’kagemonstre og andre søde spiselige dyr’. Find bageskålen frem, og vælg din favorit...


1. Du behøver ingen østerskniv for at åbne de her skønheder, det er bare at sætte tænderne i! Opskrift via


2. Du skal have rimelig godt styr på dine fondantkundskaber, hvis du skal lave en animal kage til en muppet fan! Se kagen og mange andre muppet show inspirerede ideer her.


3. Åh jo, den er god nok – det ER en kage og ikke en levende pytonslange. Se de vilde billeder fra fødselsdagen, hvor en 6-årig fik noget af en overraskelse!

► SE OGSÅ: Nailed it! Så galt kan det gå med kagebagnignen...


4. Supersøde og ultra nemme monsterkager, som børnene selv kan kreere – find opskriften her.


5. TIP: Leg med skøre og sjove øjne, hvis du skal lave dyrekager. Brug chokoladeknapper, fondant eller slik til at prøve en masse sjove kombinationer. Du kan få masser af ideer til skøre kager med øjne på Pinterest.


6. Se, hvordan du laver verdens sødeste panda macarons på den fine bageblog Cakelets & Doilies.


7. Chokolade, chokolade og atter chokolade – det er nogenlunde hvad denne ugle består af. What’s not to like? Du finder opskriften her.


8. Har du lidt sort og lyserød fondant i skuffen, så lad dine næste chokolade cupcakes blive til søde muldvarpekager! Vial

9. Det ser helt vildt svært ud, men når man ser opskriften med trin for trin billeder, tænker man, at det faktisk ikke er umuligt at bage monstersmåkager med skarpe tænder hjemme i sit eget køkken.


10. Halloween er lige om hjørnet, så du kan allerede nu begynde at planlægge søde sager forklædt som edderkopper og flagermus. Se opskriften på de her små monstre hos The Decorated Cookie.


► SE OGSÅ: Citronmåne fra Emmerys

► SE OGSÅ: Miniature brownies med kanelkiks

► SE OGSÅ: Mysliboller bagt som muffins