Æble- og pærechips
SPONSORERET indhold

Æble- og pærechips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Svensson Foto: Lars Ranek
29. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

30- 40 chips

2 mellemstore, faste æbler, f.eks. pink lady, elstar, mutzu eller holsteiner cox
2 mellemstore ikke for modne pærer, f.eks. conference eller william stødt krydderi efter eget valg: stødt kanel, ingefær, kardemomme eller andet − prøv dig frem.

Sådan gør du

Skær frugten ud i meget tynde skiver på tværs af kernehuset, så det danner en slags ”stjerne”, skiverne skal være omkring 2 mm − det er nemmest med et mandolinjern, men en skarp kniv kan fint gøre det. Læg skiverne på to bageplader med bagepapir, og drys med krydderier efter eget valg.

Bag frugtskiverne ved 50 grader i ca. 3 timer, tjek gerne undervejs. Lad chipsene køle helt af med ovnlågen på klem, opbevar dem derefter i en lufttæt beholder.


PRØV OGSÅ: Chrunchy peanutbutter balls