Crumblesnitter
SPONSORERET indhold

Æble-crumblesnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den perfekte ledsager til julens varme drikke.

Af: Cecilile Svensson Foto: Line Thit Klein
09. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 lille bradepande, ca. 26x20 cm
En portion mørdej, se side xx
3-4 mellemstore æbler
3 spsk rørsukker
1 tsk stødt kanel
150 g smør
50 g hakkede mandler
100 g lys muscovadosukker
50 g havregryn
125 g hvedemel.

Rul mørdejen ud som beskrevet i opskriften med nøddebarer, og tryk dejen i en lille bradepande med bagepapir eller en smurt tærteform. Skær æblerne i mellemstore tern, og vend dem med sukker og kanel og fordel dem over dejen. Smuldr smør, mandler, muscovadosukker, havregryn og hvedemel imellem fingerspidserne til en grov masse, og fordel det over æblerne. Bag crumblen ved 180 grader i ca 35 min, læg evt et stykke sølvpapir over, hvis overfladen ser ud til at blive mørk. Lad crumblen køle af, før den skæres i snitter. Servér den lun evt. med creme fraiche.


Se flere juleopskrifter her.