Æble-smuldrekage
SPONSORERET indhold

Æble-smuldrekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
25 min.
Bagetid:
45 min.
Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
Smuldredej:
150 g mel
1 knsp salt
75 g farin
100 g smør
Fyld:
6 æbler (skrællede både)
50 g farin
1 spsk mel
1 tsk stødt kanel
¼ tsk stødt ingefær
Tilbehør:
flødeskum eller is

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland mel, salt og farin og smuldr det kolde smør i.
  3. Vend æbler sammen med farin, mel og krydderier og bred et ud i et smurt ovnfast fad.
  4. Fordél dejen over frugten og sæt fadet i ovnen, til æblerne er møre og overfladen gyldenbrun –ca. 45 min.
  5. Servér desserten varm, lun eller kold med flødeskum eller vaniljeis.