Æbleboller med kartoffel
SPONSORERET indhold

Æbleboller med kartoffel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 455 kcal<br> Protein 9 g 8 %<br> Kulhydrat 68 g 59 %<br> Fedt 17 g 33 %<br> Kostfibre 5 g<br>

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
1 æble
2 spsk. åblomst Multisød eller sukrin
1 tsk kanel
100 g kogt kartoffel
½ pakke gær udrørt i 2 spsk. lunkent vand
15 g fedtstof
50 g åblomst Multisød eller sukrin
et lille nip salt
45 g mel

  1. Start med at skære æblet i både og bland dem med sødemiddel og kanel i en lille skål.
  2. Riv den kogte kartoffel i en skål og bland med den udrørte gær, fedtstof, sødemiddel og salt. Rør melet i. Det bliver en ret klæg dej.
  3. Læg dejen i 2 store klatter på bagepapir på en bageplade. Lad dem hæve lunt i en halv time. Læg herefter æblebådene hen over bollerne og bag dem i en 200° varm ovn i ca. 20 minutter, til de er hævede, gyldne og gennembagte.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »