Ingredienser
Ingredienser:
1 æble
2 spsk. åblomst Multisød eller sukrin
1 tsk kanel
100 g kogt kartoffel
½ pakke gær udrørt i 2 spsk. lunkent vand
15 g fedtstof
50 g åblomst Multisød eller sukrin
et lille nip salt
45 g mel
- Start med at skære æblet i både og bland dem med sødemiddel og kanel i en lille skål.
- Riv den kogte kartoffel i en skål og bland med den udrørte gær, fedtstof, sødemiddel og salt. Rør melet i. Det bliver en ret klæg dej.
- Læg dejen i 2 store klatter på
bagepapir på en bageplade. Lad
dem hæve lunt i en halv time.
Læg herefter æblebådene hen
over bollerne og bag dem i en
200° varm ovn i ca. 20 minutter,
til de er hævede, gyldne og
gennembagte.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »