Æbleflæsk

Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann

Æbleflæsk - opskrift fra Hjemmet

Hjemmets bedste opskrift på æbleflæsk

Nem opskrift på lækker æbleflæsk

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Æbleflæsk til 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15-20 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
500 g fersk eller røget flæsk, af kogestykke eller stegestykke
1-1 1/4 kg æbler
100-125 g sukker

  1. Skær flæsket i skiver, ca. 1/2 cm tykke.
  2. Rist skiverne på en tør, varm pande. Tag skiverne fra panden.
  3. Vask æblerne, de skal ikke skrælles.
  4. Del æblerne, fjern blomst, stilk og kernehus og del dem i både.
  5. Kom æblerne i stegefedtet og steg dem møre under låg.
  6. Smag æbleflæsk til med sukker. Sukkermængden er afhængig af æblernes sødhed.
  7. Anret det varme æbleflæsk med flæskeskiverne ovenpå og giv groft rugbrød til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Æbleflæsk, Julefrokostmad og Tilbehør