Æbleflæsk
SPONSORERET indhold

Hjemmets bedste opskrift på æbleflæsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem opskrift på lækker æbleflæsk

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet
Æbleflæsk til 4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15-20 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
500 g fersk eller røget flæsk, af kogestykke eller stegestykke
1-1 1/4 kg æbler
100-125 g sukker

  1. Skær flæsket i skiver, ca. 1/2 cm tykke.
  2. Rist skiverne på en tør, varm pande. Tag skiverne fra panden.
  3. Vask æblerne, de skal ikke skrælles.
  4. Del æblerne, fjern blomst, stilk og kernehus og del dem i både.
  5. Kom æblerne i stegefedtet og steg dem møre under låg.
  6. Smag æbleflæsk til med sukker. Sukkermængden er afhængig af æblernes sødhed.
  7. Anret det varme æbleflæsk med flæskeskiverne ovenpå og giv groft rugbrød til.