Æblemos
SPONSORERET indhold

Æblemos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi kommet både sukker og vanilje i mosen, men du kan også lave en mos uden disse ting.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 6 dl

Ingredienser

1 stang vanilje
1 kg syrlige æbler, f.eks. belle de boscoop
½ dl vand
100 g sukker

  1. Flæk vaniljestangen, og skrab vaniljekornene ud. Skræl æblerne, og skær dem i både. Kog æblerne 10-15 min. med vand og den tomme vaniljestang.
  2. Tag vaniljestangen op. Mos æblerne med et piskeris. Tilsæt sukker og udskrabede vaniljekorn, og kog kort igennem under omrøring, til sukkeret er opløst. Pisk grøden helt jævn, du kan også vælge at bruge en stavblænder. Afkøl mosen.