SPONSORERET indhold
Æblegløgg med stjerneanis og kanel
Skøn og frisk gløgg lavet på æblemost krydret med kanel, stjerneanis og appelsinskal. Gløggen smages til med sukker og vodka - vil du gerne servere en alkoholfri gløgg, undlader du selvfølgelig bare at komme vodka i.
4-6 glas æblegløgg |
Total: 15 min
Ingredienser
1 l æblemost
1 kanelstang
2 stjerneanis
1 øko appelsin, saft og skal i lange strimler
75 g snittede mandler
75 g rosiner
1-2 dl vodka
100 g sukker
Sådan laver du æblegløgg
- Kog æblemosten med kanelstang, stjerneanis og appelsinskal i ca. 5 min.
- Tag kanelstang, stjerneanis og skallen op.
- Kom appelsinsaft, mandler og rosiner i.
- Kom vodka i, og smag til med sukker.
- Servér rygende varm - med hjemmebagte Julesmåkager til.
Tip: Kan nemt laves alkoholfri ved at undlade vodkaen.