Æblegløgg med stjerneanis og kanel

Foto: Betina Hastoft Lækker gløgg med æblemost - kan også sagtens laves uden alkohol, hvis du foretrækker en alkoholfri gløgg.

Æblegløgg med stjerneanis og kanel

Skøn og frisk gløgg lavet på æblemost krydret med kanel, stjerneanis og appelsinskal. Gløggen smages til med sukker og vodka - vil du gerne servere en alkoholfri gløgg, undlader du selvfølgelig bare at komme vodka i.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 4-6 glas æblegløgg
Ingredienser

1 l æblemost
1 kanelstang
2 stjerneanis
1 øko appelsin, saft og skal i lange strimler
75 g snittede mandler
75 g rosiner
1-2 dl vodka
100 g sukker

Sådan laver du æblegløgg

  1. Kog æblemosten med kanelstang, stjerneanis og appelsinskal i ca. 5 min.
  2. Tag kanelstang, stjerneanis og skallen op.
  3. Kom appelsinsaft, mandler og rosiner i.
  4. Kom vodka i, og smag til med sukker.
  5. Servér rygende varm - med hjemmebagte Julesmåkager til.

Tip: Kan nemt laves alkoholfri ved at undlade vodkaen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gløgg og Drikke