Æg i brød med bacon og stegte tomater
SPONSORERET indhold

Æg i brød med bacon og stegte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
14. apr. 2014 | Mad | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 stk. tørsaltet bacon (200 g)
4 tykke skiver lyst brød
25 g smør
4 æg
salt og peber
Tilbehør:
4-6 cocktailtomater
og frisk oregano
eller ketchup

  1. Skær sværen af baconstykket og skær det i skiver med en kniv. Læg dem på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen (ved 180 grader), eller steg dem på en pande ved middel varme. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Udstik et rundt eller hjerteformet hul i hver brødskive. Steg de hullede skiver gyldne på den ene side på en slip let-pande med smør. Vend brødskiverne og fyld et råt æg i hvert hul. Steg æggene færdige ved lavt blus, eller sæt panden i ovnen 3-5 min. Steg også de udstukne „huller“ som tilbehør.
  3. Server med afdryppet bacon og stegte tomater: Halver tomaterne og steg dem på panden med lidt smør eller olie. Krydr med salt og peber og drys med frisk oregano.