Vietnamesisk salat

Foto: Anne-Li Engstrøm

Vietnamesisk salat

Agukesalat med chili og ingefær

Forfriskende salat, der spiller godt sammen med krydret mad.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Til et par dage
Ingredienser

4 agurker
4 spsk ris- eller æbleeddike
3 spsk palmesukker
2 tsk groft salt
1 tørret chili i flager eller 1 finthakket frisk rød chili
1 spsk revet ingefær

Sådan gør du:

Skræl agurkerne, flæk dem og skær dem i tykke, skrå skiver. Vend dem i en skål med resten af sagerne og lad det trække en halv time.

Opskifterne er fra Camilla Plum's kogebog, Abracadabra, Politikens Forlag, 416 sider, 300 kr.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Agurkesalat og Ingefær