Vietnamesisk salat
SPONSORERET indhold

Agukesalat med chili og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forfriskende salat, der spiller godt sammen med krydret mad.

Af: Camilla Plum og Susanne Knutzen Foto: Anne-Li Engstrøm
02. jan. 2015 | Opskrift | Fit living
Til et par dage

Ingredienser

4 agurker
4 spsk ris- eller æbleeddike
3 spsk palmesukker
2 tsk groft salt
1 tørret chili i flager eller 1 finthakket frisk rød chili
1 spsk revet ingefær

Sådan gør du:

Skræl agurkerne, flæk dem og skær dem i tykke, skrå skiver. Vend dem i en skål med resten af sagerne og lad det trække en halv time.

Opskifterne er fra Camilla Plum's kogebog, Abracadabra, Politikens Forlag, 416 sider, 300 kr.