
Foto:
Vietnamesisk salat
Agukesalat med chili og ingefær
Forfriskende salat, der spiller godt sammen med krydret mad.
plate
Til et par dage
Af Camilla Plum og Susanne Knutzen
Ingredienser
4 agurker
4 spsk ris- eller æbleeddike
3 spsk palmesukker
2 tsk groft salt
1 tørret chili i flager eller 1 finthakket frisk rød chili
1 spsk revet ingefær
Sådan gør du:
Skræl agurkerne, flæk dem og skær dem i tykke, skrå skiver. Vend dem i en skål med resten af sagerne og lad det trække en halv time.
Opskifterne er fra Camilla Plum's kogebog, Abracadabra, Politikens Forlag, 416 sider, 300 kr.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Agurkesalat og Ingefær
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: