Michelle Kristensen opskrift: Kanelsnegle
Foto: Les Kaner Find opskriften på de lækre kanelsnegle her.

Michelle Kristensen opskrift: Kanelsnegle

Prøv de skønne kanelsnegle, som både kan nydes varme eller gem dem til senere på dagen. De kan fryses, men smid dem 3-5 minutter i ovnen, inden du serverer dem, hvis de har været frosset, eller er over 10 timer gamle.

printer Print
plate 22 stk.

Dej

55 g smør
100 g dadler, uden sten
1 ½ dl mandeldrik eller komælk
100 g mandelmel
200 g havregryn
4 æg
½ dl havremel eller anden fuldkornsmel
1 spsk fiberHUSK
½ tsk salt
Lidt havremel til udrulning

Fyld

200 g smør (tag det ud af køleskabet 20 minutter før brug)
260 g dadler, uden sten
30 g kanel (yes, jeg mener det)
1 dl vand

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde og kom dadler og mandeldrik i gryden.
  2. Kør havregryn til fin mel i foodprocessoren.
  3. Kom smørblandingen, æg, fiberHUSK, mandelmel, havremel og salt ned i foodprocessoren til havremelen og kør det hele sammen til en ensartet dej.
  4. Kom dejen i en skål og lad den stå i køleskabet i 10-15 minutter.
  5. Imens laver du fyldet: Kom smør, dadler, kanel og vand i foodprocessoren, og kør det til en ensartet masse.
  6. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Tag 2 stykker bagepapir. Læg det ene på bordpladen og drys det med lidt mel.
  7. Læg dejen på, drys den med lidt mel og kom det andet stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen ud i ca. ½ cm’s tykkelse, og fjern papiret.
  8. Smør fyldet på den udrullede dej, og rul nu dejen sammen til en pølse.
  9. Skær pølsen i 22 stykker, ca. 1 cm tykke.
  10. Fordel sneglene på 2 bageplader med bagepapir, og giv dem et lille tryk, så de bliver mere flade.
  11. Bag dem i 15-20 minutter, til de er gennembagte og har fået farve. Spis en snegl, lige når den kommer ud af ovnen, eller gem dem til senere på dagen.

Ny krop på 4 uger

10.000 danske kvinder har i de seneste seks år tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. I fire uger har Michelle fulgt kvinderne på tæt hold, fyldt deres hjerner med viden, inspiration og motivation – og lært dem at træne og spise på en måde, der både virker med det samme og er til at holde ud i længden. Målet har aldrig været at sætte ny verdensrekord i antal tabte kilo på kortest tid, men at få sundheden ind under huden, så de aldrig ønsker at slippe den igen.

Læs mere om bogen her: Få en ny krop på 4 uger med Michelle Kristensen

Find bogen her MichelleKristensen.dk bog.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Kanelsnegle, Michelle Kristensen og Bageopskrifter