Hjemmelavet ginger ale
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet ginger ale

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superlækker og sund drik, proppet med sundhed fra den immunboostende friske ingefær. Bland med iskold danskvand, og du har en læskende sodavand med et minimum af sukker og masser af smag.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
17. maj. 2017 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Opskriften her giver 1 l koncentrat til ginger ale
eller 2 l blandet drik

1 l friskpresset æblemost (ikke fra koncentrat)
4-5 spsk revet frisk ingefær
3 spsk rørsukker eller muscovadosukker
1 håndfuld frisk mynte
evt. 1 usprøjtet citron i tynde skiver.

Sådan laver du ginger ale:

Bland alle ingredienserne godt, og lad blandingen trække i minimum 2 timer. Si igennem en sigte, og hæld den på en skoldet flaske.

Opbevar ginger alen på køl. Når den skal drikkes, blandes ginger ale op i forholdet 1-1 med danskvand eller almindeligt vand.

 

Opskriften hører sammen med en skøn brunchmenu - find den her

Anbefalet til dig