pasta med fisk
SPONSORERET indhold

Pasta med rejer & blæksprutter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alt godt fra havet.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. apr. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300-350 g linguine eller conchiglie
ca. 1 dl kogevand fra pastaen
2 spsk olivenolie
1-2 udkernede finthakkede chilier
2 fed finthakkede hvidløg
250-300 g blæksprutterør i små stykker
250 g store rejer
salt, peber
limesaft
2-3 spsk hakket koriander + ekstra til pynt og servering

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    510 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sådan gør du:

Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande, og svits chili og hvidløg heri 1-2 minutter. Kom blæksprutterne i, og steg dem med under omrøring i et par minutter, før rejerne vendes i. Tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen, og vend derefter pastaen i. Varm det hele igennem, og smag til med salt, peber, limesaft og hakket koriander. Top med ekstra koriander ved servering.