SPONSORERET indhold
Pasta med rejer & blæksprutter
Alt godt fra havet.
4
Ingredienser
300-350 g linguine eller conchiglie
ca. 1 dl kogevand fra pastaen
2 spsk olivenolie
1-2 udkernede finthakkede chilier
2 fed finthakkede hvidløg
250-300 g blæksprutterør i små stykker
250 g store rejer
salt, peber
limesaft
2-3 spsk hakket koriander + ekstra til pynt og servering
Næringsindhold
-
Energi pr. person:510 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:30 %
-
Kulhydrat:53 %
Sådan gør du:
Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande, og svits chili og hvidløg heri 1-2 minutter. Kom blæksprutterne i, og steg dem med under omrøring i et par minutter, før rejerne vendes i. Tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen, og vend derefter pastaen i. Varm det hele igennem, og smag til med salt, peber, limesaft og hakket koriander. Top med ekstra koriander ved servering.