SPONSORERET indhold
Spaghetti, grønt & varmrøget laks
Alt i en skål.
4
Ingredienser
300 g fuldkornsspaghetti
lidt af kogevandet fra pastaen
1 spsk citronolie
ca. 1 tsk tørrede chiliflager eller frisk chili
1 gulerod i lange strimler
1 courgette i lange strimler
salt, peber
citron- eller limesaft
250 g plukket varmrøget laks
små blade rød basilikum
Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor pande, og sauter chiliflagerne eller chilien. Vend pastaen heri, tilsæt en smule af kogevandet, og vend hurtigt grønsagerne i. Smag til med salt og peber samt lidt citron- eller limesaft. Server i varme tallerkener med den plukkede laks på toppen og et drys basilikum.
Energi pr. person: 400 kcal, fedt 24%, protein 20%, kulhydrat 56%